Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Flottielje



Algemeen

FZ3.jpg


In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze.

Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, het weerbericht, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal. 

De kosten bedragen € 375,00 extra per week per jacht.


button_(1).png


Turkije

zeilvakantie-turkije-fethiye-3l.jpg


Turkije kent vele gebieden voor een schitterende zeilvakantie maar de bekendste en meest populaire gebieden voor zeiljacht huren in Turkije zijn de Lycische kust met flottielje zeilen vanuit o.a. Marmaris en Fethiye en het schitterende Orhaniye


 button_(8).png button_(9).png



Griekenland

zeilvakantie-griekenland-santorini.jpg

Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire om zeilboten te huren zijn de Ionische zee, met vertrek van Lefkas en de Saronische/Argolische Golf met vertrek vanuit Athene (Kalamaki).

Flottilelje, zeilen kunnen wij  met vertrek vanuit Athene en Lefkas aanbieden. Ieder jacht vanuit deze havens kan op iedere zaterdag aansluiten bij ons Nederlandse flottielje (1 of 2 weekse routes)


button_(2).png button_(3).png


Italiezeilvakantie-italie-golf-van-napels-2l.jpg

In Italie zijn de flottieljedata beperkt tot de maand juli. De havens liggen vol met eigenaarsboten en dus is de vrije beperkt. Wel zijn het 2 bijzonder flottielje routes die gevaren worden. Wat dacht je van een rondje Elba of cruisen door de schitterende Amalfi kust lijn. Flottieljes vertrekken vanuit Folloinca (je kan ook aansluiten vanaf Punta Ala of Piombino) of Salerno.

button_(12).png button_(11).png



Kroatie

zeilvakantie-kroatie-5l.jpg

Sterk in opkomst en sinds de laatste 5 jaar en misschien wel het meest populaire gebied voor een flottielje zeilvakantie. Flottieljes in Kroatie zijn vanweg het klimaat wel beperkt tot de zomermaanden juli en augustus. Vertrek bieden wij aan vanuit Pula, Zadar / Sukosan, Split, Biograd en Trogir. Zowel 1 als 2 weekse routes zijn mogelijk zonder route te doubleren.

Vaarbewijs is verplicht en tevens dient een van de opvarende een marifooncertificaat te hebben (zonder is volledig op eigen risico).

button_(4).png button_(5).png button_(6).png


Martinique

zeilvakantie-caribbean-martinique-4l.jpg

De klassieke koers is vanaf Martinique naar het zuiden, langs St. Lucia en op weg naar de Grenadines, archipel tussen St Vincent en Grenada. Bequia, Moustique, Tobago Cays. Deze plaatsen betekenen verre, exoten en verwondering. Je kunt zelfs de route verder uit breiden naar Trinidad en Tobago of Los Roques. De Grenadines bieden luxe schuilplaatsen van de rijke en beroemde, historische plaatsen en de unieke Tobago Cays. Flottielje is beperkt beschikbaar in de maanden november, december, maart en april.

button_(10).png

 
Jacht
Aanvraag
 
x