Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Frankrijk

Landen > Frankrijk

Zeilboten huren Frankrijk: Cote D'azur, Hyeres, Port Grimaud, Marseilles, Cogolin, Menton
zeilvakantie-frankrijk-cote-d-azur-oost-2l.jpg

Cote d'Azur/ Var maakt onderdeel uit van de franse Riviera, een van de bekendste toeristische gebieden ter wereld. Vertrek kunnen wij aanbieden vanuit Cogolin, Port Grimaud, Menton, Gravan, Marseilles en Port Pin Rolland. Er valt dus in de omgeving meer dan genoeg te beleven, zowel voor gezinnen met kinderen als zonder. Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte trekpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. Voor de vakantieganger die de drukte liever aan zich voorbij laat gaan zijn er echter genoeg alternatieven.

Zeilboten huren Frankrijk: Bretagne, Crouesty, Lorient

zeilvakantie-frankrijk-bretagne-2l.jpg
Bretagne (met vertrek vanuit Crouesty en Lorient) heeft een wisselvallig, zacht zeeklimaat. De wisselvalligheid wordt veroorzaakt door de getijden, de maan en de wind. Het zachte klimaat is te danken aan de warme Golfstroom die Bretagne omgeeft. De temperatuur in Bretagne verschilt niet zoveel met Nederland, gemiddeld is het aan de Bretonse kusten iets warmer, want ‘s zomers ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20°C. Aan de Côte de Granit Rose is het klimaat bijna subtropisch door de sterke invloed van de warme Golfstroom. Vertrek vanuit Crouesty en Lorient met mogelijk een oversteek naar de Kanaal eilanden.

Zeilboten huren Frankrijk: Corsica, Bastia, Propriano, Ajaccio

zeilvakantie-frankrijk-corsica-l.jpg
Propriano is een havenstad op het Franse eiland Corsica en ligt in het zuid- zuidwesten van Corsica. Propriano heeft een zeer mooie omgeving. De plaats is tegenwoordig een mooie havenplaats, maar was tot 1960 eigenlijk een vervallen havenstad met veel criminaliteit, maar daar is nu niets meer van te merken, integendeel Propriano bloeit als nooit te voren. Alternatieve havens zijn Ajaccio en Solenzara.
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboot huren, catamarans huren en zeiljacht huren Frankrijk

zeilvakantie-frankrijk-cote-d-azur-oost-4l.jpg
De landstreek Var / Cote d'Azur in Frankrijkis een bekend vakantiegebied. Var strekt zich ruw genomen uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Een kust met legio mogelijkheden en een Mistral die zorgt voor een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust en bekend klinkende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphaël, Fréjus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land en ook voor duikers is er het nodige te beleven. 

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de 
Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

​Zeilboten huren Frankrijk: Standaard verhuur 

zeilvakantie-frankrijk-3l.jpg
Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Maar ook vrijdag t/m vrijdag behoort vaak tot de mogelijkheden. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h.  Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.
Jacht
Aanvraag
 
x