Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Polynesïen

Landen

Zeilboot huren Polynesïen: Algemeen

Frans-Polynesië is een eilandengroep in de Grote of stile Oceaan en deze zijn onderdeel van Oceanie. De eilanden vormen een driehoek met Nieuw Zeeland, Hawai en de Paaseilanden. Vrijvertaald betekend Polynesie vele eilanden. Een naam die het gebied meer dan eer aan doet. De bekenste eilanden zijn o.a. Paaseiland, Haiti en de Samoa eilanden. 

In het gebied vindt je een diversiteit aan vulkanen. De witte stranden, palmen, zee en de mooiste baaien maken dit gebied midner bekend voor zeilvakanties. Ook de riffen nodigen uit tot snorkelen en duiken. Diegene die hier gezeild hebben spreken van een "buitenaards ervaring" . Zo mooi.  

De belangrijkste en meest bekende eilanden zijn: 
Aitutaki, Australeilanden of Tubuai-eilanden (deel van Frans-Polynesië),  Bakereiland, Cookeilanden, Gambiereilanden (deel van Frans-Polynesië), Genootschapseilanden (deel van Frans-Polynesië), Hawaï, Marquesaseilanden (deel van Frans-Polynesië), Midway-eilanden, Paaseiland, Samoa-eilanden (bevatten Samoa en Amerikaans-Samoa), Tahiti, Tonga
In totaal bestaat de groep uit 35 eilanden

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatie , GriekenlandTurkije  en meer dan 40 landen in totaal bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
Jacht
Aanvraag
 
x