Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Zweden

Landen > Zweden

Zeilboot huren Zweden: Oostzee - Stockholm

zeilvakantie-zweden-stockholm-2l.jpg
zeilvakantie-zweden-stockholm-4l.jpg

Zeiljacht huren Zweden: Westzee Goteborg

zeilvakantie-zweden-goteborg-2l.jpg
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboten huren Zweden: Algemeen

zeilvakantie-zweden-2l_(1).jpg

De rotsachtige kust van Zweden is bezaaid met duizenden kleine eilanden, sommige groen en welig, andere woest en kaal. Er liggen vijf grote archipels aan de Oost- en Westkant van het land, en dan vooral rond Goteborg en Stockholm. De middernachtzon, de zon die zelfs 's nachts niet ondergaat, is een van de mooiste natuurverschijnselen in Zweden en maakt het aantrekkelijk om lange zeiltochten te maken. Voor veel zeilers van Noorwegen, Zweden of Finland is de middernachtzon zelfs het hoofddoel van de reis. Het jaarlijkse midzomernachtfeest is voor zowel inwoners als bezoekers een reden tot feest en vindt plaats op 21 juni.

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatie , GriekenlandTurkije  en meer dan 40 landen in totaal bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeilboten huren Zweden: Standaard verhuur

zeilvakantie-zweden-stockholm-3l.jpg

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Jacht
Aanvraag
 
x